Aloe gél 500ml
Kategória: | ZDRAVÉ POTRAVINY |
---|
ALOE GÉL šťava z Aloe Vera s dužinou 500ml, vyrobená zo starostlivo vybraných listov Aloe vera tej najvyššej kvality. Šetrná pasterizácia zachováva všetky jej vlastnosti ako aj chuť čerstvo vytlačenej šťavy.
Zloženie a charakteristické látky s výživovým a/alebo fyziologickým účinkom na odporúčanú dennú dávku 50 ml:
100 % šťava z aloe (Aloe vera) s kúskami dužiny, regulátor kyslosti (kyselina citrónová)
Skladovanie:
Skladujte v suchu pri teplote do 25 ˚C a chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení uchovávajte v chladničke v pôvodnom obale do spotrebovania obsahu, maximálne 20 dní. Pred použitím pretrepať.
Vzhľadom na obsah prírodných zložiek – farba, vôňa a chuť jednotlivých šarží sa môžu odlišovať. Môže sa vytvoriť prirodzená usadenina. Nemá to žiadny vplyv na kvalitu a účinok produktu.
Odporúčaná denná dávka výživového doplnku:
50 ml (cca 3 polievkové lyžice) rozriediť vodou alebo ovocnou šťavou, v minimálnom pomere 1:1 alebo väčšom. Užiť raz denne pred jedlom.
Energetická hodnota na 100 ml je menej ako 50 kJ ( 12 kcal )
Schválené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EU:
Aloe vera – podporuje prirodzenú obranyschopnosť a funkciu imunitného systému, pomáha pri napätí a únave. Podporuje činnosť gastrointestinálneho traktu a uľahčuje trávenie. Má pozitívny vplyv na kvalitu pokožky. Priaznivo ovplyvňuje metabolizmus inzulínu a hladinu cukru v krvi.
Upozornenie:
Výživový doplnok. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky nenahradzajú rozmanitú stravu. Uskladňujte mimo dosahu malých detí.
Objem: 500 ml, tekutá forma
Distribútor: Nef de Santé s.r.o., Bratislava, SR
Výrobca: Nef de Santé a.s. Praha, ČR
Tieto tvrdenia odpovedajú Európskemu zoznamu účinkov bylín a rastlín on hold 1924/2006. Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a potravinových doplnkov. Bližšie informácie o účinkoch použitých bylín nájdete v literatúre a z verejne dostupných zdrojov na webe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.