S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Zmes korenia bez soli. Adžika je zmes korenia namiešaná z horských byliniek. Hodí sa k pokrmom z rýb, ktorým dodá jemne pikantnú chuť. Atmosféru spríjemní príjemnou vôňou. Hmotnosť: 30g Výrobca:
Zmes korenia bez soli. Chilli, cesnak a petržlen obsiahnuté v tomto korení dodajú charakteristick ostrú chuť špagetám aglio olio e peperoncino, ktoré sú jednou z talianskych tradičných špecialít
Zmes korenia bez soli. Určené na zemiaky v šupke, tzv. americké, obľúbené pre pikantnú, jemne korenistú chuť. Po upeční majú zemiaky chrumkavú kôrku, no vo vnútri ostávajú lahodne mäkké. Posypané
Zmes korenia bez soli. Korenie, ktoré nepochybne patrí k boloňskej omáčke - červená omáčka na špagety plná mletého mäsa. Názov má po talianskom meste Bologni, ktoré sa vďaka prevahe tehlových budov
Zmes korenia bez soli. Špecifikuje ho šťavnatá, pikantná a korenistá chuť. Pikantnos zabezpečí cesnak, cibuľa a zázvor. Rasca a rozmarín prepožičia mäsu výraznú korenistú a horkú chuť a
Zmes korenia bez soli. Pridaním jedinečného korenia vzniká z bulguru lahodné jedlo s exotickým tónom. Pripravu sa veľmi rýchlo. Servíro ho môžete ako súčasť polievky, prílohu, plnohodnotné jedlo
Zmes korenia bez soli. Bylinkové maslo si jednoducho pripravíte sami doma. Zmes zmiešame s maslom a podávame s minútkami. Na dochutenie majonézy, polievok, omáčok a šalátov, alebo ho len tak mažte na
Zmes korenia bez soli. Vynikajúce je touto koreniacou zmesou šiestich druhov byliniek dochutiť okrem steakov cestoviny, šaláty, ryby, dusenú zeleninu alebo strukoviny. Najlepšie je pridávať ju ku
Zmes korenia bez soli. Jednoduché cestoviny ako špagety, fusilli, penne, tagliatelle a cavapatti bežne varí väčšina z nás. Naše korenie je potrebné servírovať s orecchiette v tvare uška, vrúbkovanými
Zmes korenia bez soli. Základ pikantného pokrmu z Texasu tvorí najemno nakrájané mäso, fazuľa, paradajky a zmes korenia Chilli Con. Táto zmes je zložená z cesnaku, rímskej rasce, chilli, sladkej
Zmes korenia bez soli. Vyznačuje sa dokonalým pomerom čisto prírodných surovín bez pridaných zvýrazňovačov chuti, stabilizátorov či soli. Hmotnosť: 31g Výrobca: Sanus Via, ČR
Zmes korenia bez soli. Svieža zmes, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. Pikantne ostrú chuť, ktorou sa vyznačuje čierne korenie, zjemňujú aromatické bobule bieleho korenia a citrónovej kôry.
Zmes korenia bez soli. Táto zmes sa vyznačuje rôznorodosťou a veselou červenou farbou prepožičanou od papriky a chilli. Pokrm, ktorý ňou dochutíte, získa pikantnú chuť po chilli, jemnú po sladkej
Zmes korenia bez soli. Základ pre túto zmes korenia, ktorá je bulharským názvom pre saturejku, tvorí práve táto rastlinka s pálčivou korenistou chuťou. Hmotnosť: 25g Výrobca: Sanus Via, ČR
Zmes korenia bez soli. Zmes korenia data obsahuje koriander, zázvor, biele korenie, škoricu a klinčeky. Často sa využíva pri príprave indického bieleho čaju, tzv. Yogi čaju, ktorý má povzbudzujúci
Zmes korenia bez soli. Srnčie, daniele, jelenie, zajačie, bažantie alebo diviačie mäso naložte do zmesi korenia a oleja alebo červeného vína minimálne jeden deň pred finálnou prípravou. Borievka,
Zmes korenia bez soli. Je zložené z papriky, cesnaku, majoránu, rasce a saturejky. Zaistí prízračnú arómu, chuť a typicky červenú farbu. Hmotnosť: 31g Výrobca: Sanus Via, ČR
Zmes korenia bez soli. Koreniaca zmes na gyros je namiešaná z 13-tich byliniek a korenia v presnom pomere tak, aby pokrmu prepožičala dokonalú chuť a vôňu. Pri príprave gyrosu nešetrite šťavnatou
Zmes korenia bez soli. Spojením chilli, pálivej papriky a cesnaku vznikla veľmi pikantná zmes, ktorú dopĺňajú orientálne chute a vône rímskej rasce a koriandra. Harissa je pôvodom z Tuniska a
Zmes korenia bez soli. Toto korenie dodá hovädziemu mäsu jemne pikantnú, horkastú chuť, zjemnenú nasladlými tónmi a osvieženú zelenými bylinkami. Mäso naložte do zmesi aspoň deň vopred. Nielenže zmes
Zmes korenia bez soli. Hydinové korenie je určené na prípravu hydinového mäsa. Skvelá kombinácia kurkumy, anízu, saturejky, zázvoru a kajanského korenia dodáva mäsu príjemnú bylinkovú vôňu. Hydinové
Zmes korenia bez soli. Jahňacie mäso je pre českú kuchyňu raritou. Jahňacina sa pred prípravou odporúča nechať odležať 24 až 48 hodín v marináde s korením. Pripravovať by sa malo s cesnakom, nemal by
Zmes korenia bez soli. Kari korenie pochádza z Ďalekého Východu. Vôňou pripomína exotickú Indiu, je plná minerálov a vitamínov. Výrazné korenie má schopnosť pokrm dokonale zafarbiť a ochutiť lahodným
Zmes korenia bez soli. Korenie piatich vôní používajú kuchári vo Východnej Ázii na nakladanie a pečenie mäsa, je označované aj ako čínska zmes. Jeho charakteristick sladko pálivú chuť mu
Zmes korenia bez soli. Korenie štyroch farieb je kombináciou čierneho, bieleho, zeleného a červeného korenia. Každý z jeho 4 druhov zastáva v zmesi svoju úlohu. Čierne a zelené korenie dodá pokrmu
Zmes korenia bez soli. Koreninová zmes obsahuje majoránku, cesnak, rascu a korenie. Ide o kráľovskú zmes byliniek vhodnú na prípravu na zemiakových placiek. Plackám dodáva nezameniteľnú bylinkovú chuť
Zmes korenia bez soli. Pikantná, oranžová, orientálna. Taká je kuracie masala. Pôvodom v Indii, no patrí k najznámejším pokrmom v Británii. Základom jedla je zmes korenia, ktoré mu dodáva perfektnú
Zmes korenia bez soli. Cesnaková, jemne pikantná, s vôňou orientu. Taká je koreniaca zmes na kuracie krídelká. Zmes korenia vytvára na krídelkách chrumkavú vrstvu s pikantným nádychom. Zároveň dáva
Zmes korenia bez soli. Jemne pikantná zmes korenia na dokonalé kura, ktoré najlepšie chutí z grilu, no môžete ho vykúzliť aj v rúre. Hmotnosť: 36g Výrobca: Sanus Via, ČR
Zmes korenia bez soli. Mletá zmes korenia je vhodná na prípravu tradičných jedál ako je kuskus alebo bulgur. Kurkuma, bazalka, pažítka a petržlen dodávajú lahodnú chuť a príjemnú bylinkovú arómu.
Zmes korenia bez soli. Koreniaca zmes na maďarský guláš je plná cibule, cesnaku a papriky - základných ingrediencií, ktoré mu prepožičiavajú charakteristick červenú farbu a ostrú chuť. Pri príprave