S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

NOVINKY

arr3Korálky z polodrahokamovV ponuke už cca 180 druhov korálikov na šperky, postupne sa nám počet navyšuje každým dňom,... arr3Energy produktyObľúbené ENERGY produkty už nájdete aj v našom eshope, ponuku postupne rozširujeme o všetky úžasné... arr3AromaterapiaPre voňavý a útulný domov - pestrá ponuka 100% silíc a krásnych aromalámp v rôznych tvaroch a... arr3Náramky z minerálovV našom e-shope teraz nájdete bohatý výber náramkov z prírodných liečivých minerálov.... arr3Lapače snovDo ponuky nášho e-shopu boli pridané lapače snov s nádhernými motívmi.... arr3Prívesky jantár a orgonitV ponuke krásne jantárové a orgonitové prívesky. Francúzske rdiečka a rôzne iné tvary.... arr3Bio potravinyDo ponuky nášho e-shopu sme pridali široký výber bio potravín, pochutín a korení, vhodných nielen k... arr3Aktualizácia hrnčekovAktualizovaná sekcia Čajový a kávový servis - krásne bylinkové hrnčeky a sety pre jedného.... arr3ArchanjeliPridali sme krásnych archanjelov - dovoz USA :-)...

ANKETA

Uprednostňujete modernú medicínu alebo alternatívnu liečbu?

Moderná medicína 45% Alternatívna liečba 13% 11% 31%

Herbár,liečivé účinky produkto / Jojobový olej

JOJOBOVÝ OLEJ

Plody obsahujú až 50% kvapalného vosku. Tento vysoko kvalitný rastlinný vosk sa používa na kozmetické a priemyselné účely. Obsahuje tiež  vitamín A a vitamín E. Vzhľadom ku svojmu výhodnému zloženiu mastných kyselín na kožu  je vhodný pre všetky typy pleti. Chráni pokožku pred vysušením, dobre sa vstrebáva, nezanecháva mstný film, je mierne protizápalový a upokojujúci, aróma je veľmi nízka. Používa sa ako masážny olej na strie. Je veľmi vhodný pre starostlivosť o vlasy pri suchých koncochJojoba má prírodný slnečný UV ochranný faktor 3 až 4 podporuje dlhotrvajúce opálenie, používa sa ako základný olej pre éterické oleje a oleje na opaľovanie, používa sa  na výrobu domácich krémov.


OWJhN