Cordyceps tinktúra
Tinktúra CORDYCEPS vychádza z receptu tradičnej čínskej medicíny.
Kategória: | Medicinálne huby |
---|---|
Záruka: | uvedená na obale |
Účinky podľa tradičnej čínskej medicíny
- dopĺňa Shen Yang (ľadvinový Yang)
- posilňuje Fei Yin (pľúcny Yin)
- transformuje Tan (hlien)
- upokojuje Shen (ducha)
- podporuje Wei Qi (obrannú Qi)
Ideálne zloženie, maximálna sila a účinnosť
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti naši dodávatelia používajú len tú najkvalitnejšiu surovinu. Bylinky či huby najprv na špeciálnom stroji podrvia na veľmi jemný prášok, ďalej ich macerujú v 50% liehu až jeden mesiac. Macerát každý deň dynamizujú a hotové tinktúry už nijako neriedime. Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
Jednotlivé receptúry YaoMedica tinktúr vychádzajú zo skúseností a overených postupov tradičnej čínskej medicíny, ktorá tu existuje už viac ako 4 000 rokov. Jej pohľad na človeka je celostný. Na telo sa pozerá ako na celok a zároveň ho chápe ako súčasť okolitého prostredia.
- voda, alkohol
- Cordyceps - húsenica červená, plodnica - Cordyceps militaris - 38,3g
Dávkovanie:
- pred použitím je dobré tinktúru pretrepať, mierne zakalenie je normálne
- denná dávka je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti
- dennú dávku rozdeliť na dve časti - ráno a večer, tzn. ak vážite napríklad 70 kg, tak si dáte 35 kvapiek ráno a 35 kvapiek večer - potom Vám tinktúra vydrží asi na 15 dní
- po konzultácii s odborníkom je možné dať až trojnásobnú dávku
- tinktúry užívajte na lačno, minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po ňom
- tinktúru je možné zaliať trochou horúcej vody a tým dôjde k odpareniu alkoholu - tento postup je vhodný pre deti alebo šoférov
- na jeden mesiac potrebujete zvyčajne 2-3 balenia (podľa dennej dávky - viď vyššie)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.