Neohodnotené

Vitamín B5 500mg Kyselina Pantoténová

Skladom
Kód: 4383
Značka: NOW FOODS
€16,82 / ks
Kategória: Vitamíny

POPIS PRODUKTU

    • *Kyselina pantoténová (vitamín B-5) je členom skupiny vitamínov B-komplexu a nachádza sa takmer v každej živej bunke ako zložka koenzýmu A (CoA).

      * CoA je nevyhnutný pre generovanie energie z tukov, sacharidov a bielkoviny.

      * Hrá tiež rozhodujúcu úlohu pri mnohých biosyntetických reakciách a je nevyhnutný pre produkciu tukov, cholesterolu, neurotransmiterov, červených krviniek a vylučovania nadobličiek.

      * Kyselina pantoténová je nevyhnutná pre nespočetné množstvo bunkových funkcií a udržanie zdravého bunkového metabolizmu. *

    Bez GMOCertifikácia UL doplnku výživyVegetárian

    Dávkovanie: 1 kapsula denne najlepšie s jedlom

    Balenie: 100 ks | Forma: vegánske kapsuly

    Zloženie:

    Doplňujúce údaje, zloženie
    Denná dávka: 1 vegánska kapsula
    Počet dávok: 100
    Množstvo na dávku % Denná hodnota

    Kyselina pantoténová (vitamín B-5)
       (z pantotenátu vápenatého)

    Vápnik (z pantotenátu vápenatého)

    500 mg

    45mg

    10000%

    3%

    Ďalšie zložky:   ryžová múka, hypromelóza (celulózová kapsula), kyselina stearová (rastlinný zdroj) a oxid kremičitý.

    Nie je vyrobené z pšenice, lepku, sóje, mlieka, vajec, rýb, mäkkýšov alebo stromových orechov. Vyrába sa v závode GMP, ktorý spracováva ďalšie zložky obsahujúce tieto alergény.

    Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je vhodné pre deti, dojčiace a tehotné ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Produkt neslúsži ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu pri teplote 5-23°C. 

    Dovozca: Life group s.r.o.

    Výrobca: NOW FOODS, 395 S.Glen Ellyn Rd. Bloomingdale, 60108 USA

    Tieto tvrdenia odpovedajú Európskemu zoznamu účinkov bylín on hold 1924/2006. Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a potravinových doplnkov. Bližšie informácie o účinkoch použitých bylín nájdete v literatúre a z verejne dostupných zdrojov na webe.

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: